Foc in Camera Focului


O zi ploioasa…o zi plictisitoare in care nici cainele nu vroiai sa-l scoti din casa…dar Saint Bernardul vecinilor de la etaj era obisnuit cu tratamentul asta..Il mai plouase si in alte dati, caci nu vroia sa intre in cusca, se gandea probabil ca-i prieste baia in natura…

Ne mutasem in Cotroceni la vila. Aveam cica spatiu mai mare. Pe naiba, parterul vilei era foarte intortocheat, camera destinata fetelor era prea mica pentru cat de multe eram…Baia, la fel de mica ca si la blocul ce-l parasisem… Aveam in schimb jacuzzi. Unul mare si verde, intr-o camarutza langa Camera Focului..

Ne faceam de lucru in camera noastra. Una se oja, alta se coafa, alta vorbea cu iubi la telefon, inventand tot felul de scuze despre unde lucreaza si cand se mai intalnesc si ei…Era un singur client in camera cu oglinzi…Se facea o ora si Alina trebuia sa termine masajul….

Si dintr-o data: ARDEEEE !! Alina intra inebunita pe usa cu tot cu fumul de alaturi din camera Focului…Se aprinsesera perdelele din voal ce formau decorul camerei…Lumanarile ramasesera aprinse….

Clientul era in dus, dar oare mai conta?? Aveam nevoie de prosoape ude…Am intrat toate peste el, orbecaind care incotro, chinuindu-ne sa stingem focul din camera focului….

Zana noastra draga fugise la vecini sa caute ajutor…Doar stia ca nu ne suporta, doar stia ce enervati erau ca la parterul vilei se mutase un salon de masaj erotic…Nici un rezultat, suna la Pompieri, la sefu’, la Politie sau unde sa mai sune??

Intre timp, strainul nostru speriat de moarte si pe jumatate imbracat…da sa fuga din salon…balmajind ca vine televiziunea si il filmeaza si el e persoana publica si atat ii trebuie sa fie filmat la masaj erotic….Iar Alinutza, nici gand sa se lase, alerga dupa el, sa-i ceara banii pentru masaj…

Am reusit sa stingem focul. Ne-am linistit, ne uitam una la alta, suntem negre pe fatza, pe maini, cam peste tot…Si ude…Ne-a bufnit un ras isteric. Mai facem masaje azi??

Anunțuri

2 gânduri despre „Foc in Camera Focului

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s