Prima renuntare


M-am decis ! Renunt la masaj…trecusera deja vreo 5 luni de la primul meu contact cu lumea asta…aveam alte planuri maretze cu viata mea.. vroiam sa devin liber profesionista, imi facusem deja atelier de confectii, ma vedeam mare intreprinzatoare….

I-am comunicat decizia Zanei, care mi-a urat succes si m-a rugat sa le mai vizitez pe fete…Eram un colectiv, o echipa. Jucam carti, dansam arabeste, cand n-aveam clienti, mergeam in club, eram tinere si n-aveam frica de nimic.

Dupa o saptamana, am trecut sa le vizitez…Imi facusem prietene… Nu pe toate, pe unele nu le suportam, dar nu poti sa placi pe toata lumea ! M-au intreabat cum imi este, zic bine, am business, va fi un succes…. Dupa alte doua saptamani, m-am intors sa fac masaj. Nu mai aveam bani. Si imi era dor de lumea asta, mi-era dor de clientii mei.

Alte opt luni de zile mi-am platit angajatele din banii de la masaj. Afacerea era pe duca. Ori eu nu eram buna de businesswoman, ori destinul mi-a jucat o festa si mi-a cerut in scris sa ma intorc full time la masaj…Acum stiu ca asa a fost mai bine.

Anunțuri

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s