Puterea barbatilor


M-am intrebat de multe ori pana acum.  Am participat la felurite discutii ca-ntre femei despre puterea barbatilor.

O maseuza sau o escorta va cunoaste infinit mai bine barbatii decat ar face-o femeile „normale” intr-o mie de ani.

Ei toti trebuie sa fie, in ochii nostri, atragatori, fermecatori, sarmanti, uimitori, misteriosi, carismatici, isteti, dornici, masculini, surprinzatori. Toate femeile vor un asemenea barbat.

Adevarata putere a barbatilor nu sta in ceea ce are in pantaloni, ci in cum trateaza femeia, cum se comporta in societate, cat de capabil este sa se sustina pe sine moral, financiar, spiritual.

O cunoscuta de-a mea spunea ca nici o femeie nu vrea un loser, un pierde-vara, un las, un mincinos, ci isi doreste cu ardoare un barbat capabil, ambitios, cu personalitate si caracter, dar care sa fie si inventiv, sa aiba si umor. Caci de fapt te indragostesti nu de barbatul in sine, ci de puterea, potentialul lui, felul cum se face placut, de naturaletea lui.

Am avut norocul in viata mea sa ma intersectez cu multi asemenea barbati. Care mi-au dat sansa, de multe ori cand nu mai credeam, sa sper ca inca mai exista valentze morale si in lumea asta misogina a sexului tare.

Am apreciat intotdeauna un barbat casatorit care niciodata nu si-a vorbit  de rau sotia . I-am urat pe cei care se plangeau cat de rau le merge in casnicie si cat de anost e totul. Nu e numai vina ei, domnilor !

Am apreciat intotdeauna un barbat care nu a pus mai presus amanta decat sotia. O amanta isi are rostul ei pentru o scurta perioada de timp si ea ar trebui sa stie asta. Dar mai ales el ar trebui sa stie ca, desi amandoua merita respectate, pentru ca sunt in primul rand femei, respectul infinit mai mare ii revine partenerei de viatza si nu celei de distractie temporara.

Am respectat intotdeauna un barbat care mi-a vorbit frumos si care s-a comportat onorabil, chiar daca a fost refuzat. Si eu sunt constienta ca nu pot place tuturor !

Am cunoscut si barbati care, desi au beneficiat de servicii satisfacatoare, au avut nesimtitul tupeu sa nu plateasca deloc sau partial.

Am cunoscut si barbati care, desi stiau ca vin la un masaj, au ramas consecventi in a fi certati cu igiena sau/si pilozitatea excesiva. Oare lor le-ar placea, venind parfumati si ingrijiti, sa fie masati de o transpirata plina de par ? Din pacate pentru ei, nu a mai existat a doua intalnire. Si unii n-au inteles de ce nici pana astazi.

Am cunoscut si barbati care, crezand ca au bani, te pot cumpara. Care s-au crezut superiori din varii motive. Sa fie smecheri la ei in cartier ! Atata vreme cat eu ma comport onorabil, pretind always acelasi lucru. Nu sunt cu nimic mai presus sau mai prejos. Chiar daca sunt maseuza.

Apreciez enorm de mult barbatii cu bun simt, care stiu ca educatia se formeaza inca de pe bancile  scolii, dar ca experientzele de viatza iti contureaza iremediabil personalitatea.

Apreciez intotdeauna o floare in locul unui cadou scump. Apreciez intotdeauna un gest frumos in locul unei sume de bani.

Puterea unui barbat iese la iveala prin lucruri marunte.

Reclame

Un gând despre „Puterea barbatilor

  1. „Am apreciat intotdeauna un barbat casatorit care niciodata nu si-a vorbit de rau sotia . I-am urat pe cei care se plangeau cat de rau le merge in casnicie si cat de anost e totul. Nu e numai vina ei, domnilor !

    Am apreciat intotdeauna un barbat care nu a pus mai presus amanta decat sotia. O amanta isi are rostul ei pentru o scurta perioada de timp si ea ar trebui sa stie asta. Dar mai ales el ar trebui sa stie ca, desi amandoua merita respectate, pentru ca sunt in primul rand femei, respectul infinit mai mare ii revine partenerei de viatza si nu celei de distractie temporara.”

    cât mi-a plăcut partea asta

Aici astept provincia :

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s