Fluturaș…nu mai ai aripioare !!


Era încântată…o vedeam…o simțeam…se îmbujora la față și intra în „febra aranjatului” ori de câte ori i se aducea la cunoștință că va fi vizitată de către EL. Avea un copil…îl creștea mama ei, n-avea cum să facă față altfel. Era suficient că făcea bani din masaj. Nu, așa credea ea, că e suficient !

Zilele treceau agale…o lume plină de vise, de mirosuri, de simțire…Ne cunoșteam de ceva vreme de acum…puteam să ne facem destăinuiri, de multe ori îmi dădea în cărți, când mai puneam ochii pe câte unu’ de verde sau de ghindă…Avea ceva pe suflet, dar ceva ce-i lumina chipul, ceva ce o făcea mai frumoasă, o făcea să tresalte…Era Fluturașul ei…Așa-l numea pe EL…Sau poate iubirea pentru el…

Și pleca uneori…cu el…se simțea o Doamnă, se simțea respectată…ce dacă făcea masaj? Avea un suflet care merita iubit și respectat…

Un timp a fost extrem de fericită. Radia. Transmitea extaz prin toți porii. Așa e cât iubești ! Avea tot ce-și putea dori. El a divorțat pentru ea…Sau poate nu pentru ea ! Ea a fost doar un impuls pentru ca bărbatul mai matur să pună punct unei vechi relații ce scârțâia demult.

Apoi s-au mutat împreună. La ea acasă. A trebuit să renunțe la masaj. El i-a impus asta. Poate că și ea se gândea că i-a trecut timpul. O maseuză nu e veșnic tânără și frumoasă. Dar parcă nu ar fi trebuit să i-o ceară !

O vreme am pierdut legătura. Am întrebat de ea peste vreo 3 ani. Era relativ sechestrată în casă și totalmente dependentă de fostul Fluturaș. N-am putut sta departe de vechea mea amică. Aș fi vizitat-o și la capătul pământului.

Mă uit la ea azi cât de tristă și îmbătrânită este…și nu-mi vine a crede !

–       Draga mea, ești încă tânără, de ce te-ai schimbat atât ? Te cunoșteam o învingătoare..Ai luptat mai demult cu o boală, operații, ai luptat cu tatăl copilului, ai luptat cu tine însăți și cu prejudecățile tale…De ce tocmai acum capitulezi??

–       Pentru că Fluturașul a fost o iluzie frumoasă, ce a durat prea puțin și m-a secătuit prea mult ! Iar acum e doar o molie….

Reclame

Un gând despre „Fluturaș…nu mai ai aripioare !!

  1. O poveste trista repetata de prea multe ori in nesfarsite variante.
    Exista insa o iesire din acestea, dar cere puterea de a te ridica dupa ce viata te doboara la pamant si hotararea ca vrei sa faci ceva cu viata ta in aceasta trecere temporara.
    Este dorinta de a trai pentru tine, in primul rand, nu pt copil, nu pt barbatul sau femeia iubita. Atunci vei avea control asupra vietii tale si vei putea darui iubire celor din jur, fara sa-i sufoci si fara sa te epuizezi pe tine insuti.
    Este foarte greu de facut, dar merita.

Aici astept provincia :

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s