Arogante sau realitati ??


Da ! Recunosc cu mana pe inima si sufletul in cealalta palma…

Nu mai acord importanta unor categorii de oameni care, cica, isi doresc o experienta de masaj cu mine…

Nu-mi plac oamenii care insista enervant de mult, la telefon cu discutii monosilabice (in care, chipurile, eu tre’ sa-i conving pe ei sa vina si nu invers) sau cu conversatii tembele pe mess de genul intrebarilor “deranjez?” repetate de vreo 20 de ori.. Daca ma deranjezi, stai naibii in banca ta ! Daca nu poti purta un dialog coerent, de asemenea…Sunt satula de ignorantza si de aere de superioritate. Rezultatul : apasarea butonului IGNORE.

N-am sa fac o discutie vis-à-vis de aspectul psihologic al problemei…acela ca barbatii vor sa comande pe banii lor…dar de ce sa nu accepti ca, poate, nu esti destul de bun sa ma platesti?

Studii de caz:

1.     Un domn mai in varsta nu reuseste sa-mi intre “in gratii”, avansand cu discutia catre latura sexuala…Frustrat, imi ureaza sa mor de foame asteptand clienti mai dispusi sa plateasca doar pentru masaj…Dar de unde intuiesti tu ca mor de foame?? Daca ar fi fost asa, probabil as fi acceptat orice…Desi, ca poate, cred si sper, demnitatea mea mi-ar fi dat o dulce palma, trezindu-ma la realitate… Amintindu-mi ceea ce sunt, ceea ce vreau si mai ales CEEA CE NU VREAU !!

2.     Am fost interpelata de cateva ori cu chestii de genul “Auzi, dar tre’ sa fiu doctor docent ca sa primesc un masaj?” Fratilor, come on… Nu trebuie, dar e o dovada de minim respect pentru persoana cu care intri in contact sa articulezi mai mult de 2-3 propozitii tampite. S-ar putea sa nu ma dovedesc atat de proasta si sa suport o conversatie relativ peste medie.. Nu mai spun ca, in viziunea mea, genul asta de discutie, urmata de o programare facuta NU in urmatoarele 10 luni, are sanse mari sa va aduca in “paradisul fantasticului something else”.

Scuzati-ma (de pe acum ma inclin in fata celor care primesc, din varii motive, refuzul meu diplomat), dar chiar nu-mi pot permite sa lucrez pe banda rulanta cu tot felul de indivizi, care considera ca banul e suficient. Nu, nu e ! am spus-o si o mai repet pana o sa ma doara gura ! Masajul e o ARTA !!

De asemenea, nu agreez discutiile care tind sa capete conotatii sexuale, pe principiul “inca una in bransa pe care n-am incercat-o”. In tot cazul, eu aleg cu cine sa-mi fortez neuronii si hormonii. Inca consider ca mai am acest drept !

De ce nu vreau bani mai multi ? Asa s-ar interpreta…Exista o motivatie arhi-mega-super simpla.. Pentru ca fac jobul asta din placere. Pentru ca nu vreau sa-mi bat joc de corpul, mintea si sufletul meu…Pentru ca vreau sa-mi faca si mie placere intalnirea, conversatia si masajul in sine…Pentru ca nu vreau sa ma „scarbesc” de munca mea, interactionand cu oameni de proasta factura (cum li s-a intamplat altora). Si mai ales, pentru ca nu vreau sa-mi intinez demnitatea ce, cu greu, mi-am recastigat-o in fata mea si a altora.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

P.S. Imi cer scuze daca sinceritatea (sau aroganta) postarii mele v-a lezat sentimente, orgolii, trairi sau orice altceva. Stiu ca cei care se situeaza in categoriile enumerate de mine, vor fi, dar mai stiu, de asemenea, ca mai exista o mare de oameni, out there, somewhere, care apreciaza randurile si adevarurile scrise de subsemnata.

Anunțuri

Un gând despre „Arogante sau realitati ??

  1. Sper si eu sa ajungi la inimile celor tacuti. Multi dintre ei nu vor ajunge niciodata sa te cunoasca, dar se vor bucura de gandurile tale.

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s