Fetele din A.T.


Dragi tovarasi si pretini,

AT-ul, aceasta biblie a tuturor anunturilor posibile si imposibile, ce exista in vajnica tara romaneasca , dar mai ales in maleficul si, deopotriva, mirificul Bucuresti se reinventeaza in fiecare zi. Din ce in ce mai prost.

Bineinteles ca am sa va dau si argumente. Cele cateva ce-mi umbla aiurea printre neuronii tristi si insingurati, dar care, va asigur, colaboreaza bine intre ele.

Let’s see !

Acum o mie si ceva de ani, cand am vizualizat prima data un anunt de masaj de pe acel site, intrebandu-ma daca o suna cineva la acel numar sau daca numarul ala de telefon o fi real, erau doar cateva tentative de anunturi.

Atunci, efectiv la plesneala, dar impinsa de crunta penurie de resurse din acea vreme, am pus prin SMS primul meu anunt. Nu mare mi-a fost mirarea sa constat ca telefonul suna. Nu mai retin daca mi-am upload-at poze. Pretul era oricum modic, nu insa si serviciile oferite. Daca am invatat un lucru, caruia i-am ramas fidela pana in zilele noastre (asa sa-mi ajute Dumnezeu si-n continuare!) este ca, indubitabil, calitatea se va vinde si fara strategii de marketing care-ti fac parul valvoi.

A doua zi am renuntat la jobul de pe urma caruia inregistram un deficit de imagine si mai ales pierdere contabila.

Astazi, rasfoiesc acelasi AT, reinventat, care m-a facut intr-un fel “celebra” si observ decadenta societatii. Observ criza calitatii. Observ nimicnicia umana. Observ multe, multe muieri care mint cu nerusinare. Care se cred staruri porno, caci desigur, daca vei crede pozele, atunci vei ajunge in paradis. Apoi, este la moda sa anunti ca prestezi ceva si, la fata locului, sa suferi de amnezie. Sa prestezi toate tipuri de masaj posibile sau inventate (ca da bine la public varietatea) si, pusa in fata faptului implinit, sa-ti aduci aminte ca tu, de fapt, prestezi doar ce te-a invatat mama natura. Sictir total ! Apatie maxima ! Minciuni penibile ! Prostie la rang inalt !

Fetelor, painea costa scump in zilele noastre. Nu se mai sta la coada, e drept. “E foame de bani, baieti !”  Dar banul se castiga greu si nesimtirea se taxeaza de fiecare data !

Domnilor, v-as oferi din intuitia mea tipic feminina, dar ma tem ca va trebui sa va dezvoltati singuri skill-uri pentru a va feri gratioasa prezenta de astfel de individe.

E drept ca si apelantii numerelor lor de telefon s-au schimbat. Si da, in rau. Si da, tot din cauza lor, a fetelor din AT.

N-o luati in nume personal, e un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Anunțuri

2 gânduri despre „Fetele din A.T.

  1. Asa este !
    Din pacate, A.T.-ul a ajuns o mare teapa. Cred ca mai mult de 90% din poze sunt false si anunturile nu au nimic comun cu realitatea. Probabil „fetele” merg pe ideea ca „daca tot a venit fraierul pana aici, tre sa se descarce” si se pare ca le merge 😉
    Pana la urma, fraiere sunt ele. Nu asa se gastiga banul, nu asa iti faci clienti, nu asa iti fidelizezi clientii. Cele care chiar arata bine, au si o atitudine ok si mai ales presteaza bine, nici nu mai au nevoie de anunturi, au clientela stabila si nu fac fata cu programarile…

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s