Rasarit de soare


Stiu ca pentru unii e precum latratul la luna. Toti il aud, dar nimeni nu-l baga in seama. Stiu ca pentru altii este categoric anost si lipsit de substanta. La fel de multi vor spune „Ia te uita, ce trairi de 2 lei are curva asta care se crede puternica”. Nu va obositi materia cenusie inutil. Nu scriu pentru a fi aplaudata. Nici pentru a fi hulita. Mi-e fix indiferenta parerea celor multi care doar asta fac. Raman in multime.

Rasaritul de soare, savurat pret o ora jumatate la malul marii, este de departe cea mai minunata emotie pe care am resimtit-o in ultimul timp. Da, imi tremurau de frig pana si intestinele in mine…da, ma dureau picioarele groaznic dupa noaptea nebuna de club…si totusi…

Nu pot face comparatii. Pur si simplu, nu-si au locul aici. M-am simtit prea mica in lumea asta, dar in acelasi timp prea importanta pentru mine.

Egoism. Libertate. Fascinatie. Delir. Frenezie a simturilor.

Un cer plin de culori schimbatoare, nuante de rosiatic, galben, violet, bleu ce se intrepatrund si se despart….. Zori de ziua pe nisipul ud. Valuri inspumate ce se sparg cu zgomot de tarm. Si-o bila mica, rosie ce rasare din mare. Si in nici 5 minute e toata la suprafata, se mareste uimitor de repede si-si schimba culoarea in galben tipator la care deja nu mai poti privi cu ochiul liber.

Spectacolul naturii. Pentru o zi e suficient. Poate si pentru o viata. O clipa pe care nu o mai uiti. Seamana cu prima iubire, e aidoma primei dezvirginari a sufletului, e ca prima inflorire a simturilor.

Nu are egal.

Reclame

3 gânduri despre „Rasarit de soare

Aici astept provincia :

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s