Sconcsul


Desigur, va intrebati daca am de gand cu aceasta postare sa fac o descriere amanuntita a animalului mentionat in titlu. Nicidecum !

„Sconcsul” era porecla unui vechi client de la Nirvana. Stiu, probabil veti considera ca este defaimator si neplacut sa speli rufele murdare in public, pe un suport virtual, insa…realitatea nu e tocmai atat de frumoasa ca-n filmele aromate pentru indragostiti.

Toate fetele angajate vremelnic la Nirvana de-atunci fugeau de el…dadeau ochii peste cap in fel si chip, se faceau ca le doare instant vreo masea sau ca pur si simplu le-a cazut vreo caramida in cap…

Nu era neaparat un barbat urat. Bine, sa fim seriosi, nici frumos ! Dar de cate ori aveai nenorocul sa te aleaga ca si maseuza lui de moment iti incarcai bine de tot plamanii cu aer curat, inainte de a intra in camera si de a-i presta masajul solicitat (evident, erotic).

Am facut de multe ori masaj impreuna. Hmmm, de tot atatea ori imi muta nasul. Parul slinos, corpul putin ingrijit, desi proaspat dusat, emana un miros pestilential. Chinuitor. Relativ terifiant. Cu toate astea,  nici nu prea puteai sa-i spui omului in fata: “Bai, nene, vezi ca putzi !!” In cel mai bun caz, incercai sa-i dai de inteles. Ne si miram uneori de ce Sconcsul, in loc sa plateasca masaje costisitoare, nu isi achizitiona mai multe parfumuri…si sa faca naibii cumva sa scape de mirosul “demential” al pielii sale !!!

In fine, am ramas cu mirarea, intrucat de la un moment dat nu am mai avut onoarea de a-l revedea. Ne bucuram doar ca scapasem de chin.

Cand, ce sa vezi, intr-o buna zi, cam dupa vreo jumatate de an de la ultima lui aparitie pe la Nirvana, am avut again “placerea” de a-i face masaj. Evident, am dat ochii peste cap, l-am trimis la dus si m-am rugat, ca de fiecare data, sa nu mor inecata in pestilentiozitatea lui.

Dar in scurt timp de la inceperea masajului realizez ca a disparut mirosul. Zic, unde e mirosul ? O fi altul tot cu moaca lui ? Sau unde e scurtcircuitul, ca nu m-am prins ??

Imi iau inima in dinti si-l intreb pe unde a umblat, cum se face ca are un nou look si un nou “parfum” …

Zambeste cu subinteles si recunoaste ca a urmat un tratament lung si destul de piperat, vindecandu-se de mirosul urat al pielii sale intr-o clinica din afara. Habar n-am in ce tara !! Credeti-ma, s-a intamplat demult asta. Unele aspecte chiar nu mi le mai pot aduce aminte, desi precizia memoriei mele s-ar putea compara, de multe ori, cu aceea a ceasurilor elvetiene.

3 thoughts on “Sconcsul

  1. Oare când a conştientizat faptul ca pute şi că trebuie să facă ceva cu pielea lui? Unele lucruri ar trebui precizate încă de la prima intervenţie, altfel se interpreteaza greşit anumite atitudini.

    1. Hmmm, e un moment jenant acela de a-i spune cuiva ca nu miroase tocmai a lacramioare…si cred ca isi dadea seama si singur, dar e un tratament de durata si costisitor si nici nu cred ca se putea trata in tara. E ceva vreme de atunci, vreo 7-8 ani. Intre timp, probabil medicina a evoluat si in tarisoara noastra.

Aici astept provincia :

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s