Masaj prin centru


O zi plictisitoare de duminică. Vară încinsă. Multă lume deja se lăfăie în vacanțe luxoase, prin diferite colțuri ale lumii. Eu mai și muncesc din când în când. N-am motive și resurse suficiente să fiu extravagantă. Dar viața mea vrea neapărat să o țină mereu în extravaganțe de tot felul.

Mister M. mă anunță că își dorește un masaj adevărat. Eu sunt cât se poate de disponibilă. Plec spre centru, făcându-mi în gând diverse scheme cu parcarea prin aglomerația de la Universitate. Urc în apartamentul luxos, despre care aflu ulterior că este inchiriat și ne punem la o discuție de acomodare, însoțită de un pahar de Santal de pere. Avusesem timp înainte inclusiv să-mi rimelez genele, iar Mister a avut grijă să-mi laude ochii. Aceeași ochi despre care alții afirmă că-mi strică chipul și că. poate, ar trebui să nu ies din casă fără ochelari de soare, să nu sperii copiii.

Masajul n-am fost cu nimic deosebit. Nici anost. Nici prea exuberant. Doar un masaj de relaxare adevărat, bine făcut, primit dupa sedințe grele de „tras de fiare”.

Și totuși i-am rămas în minte, chiar și după ce ne-am despărțit, urându-ne  călduros „Toate cele bune”.

Ne-am revăzut apoi, peste vreo săptămână, întâmplător pe mess.

–       Ce faci ?

–       Stau cu picioarele în sus !

–       Unde, cum?

–       Pe canapea !

–       Și nu vrei să stai și altfel??

Upss ! Aveam chef de o ieșire mai „romantico-sexuală”. Tipul nu arăta rău deloc. Era extrem de sexual, îi simțea energia puternică în zona asta. Și, în vremea aia, eram dornică de aventură, comparativ cu zilele prezente, când am devenit mai prudentă cu persoanele în mâinile cărora îmi predau trupul.

A doua zi am pus-o de un Private party în doi. Eu mi-am tras pe mine o rochiță neagră din satin, cu nimic pe dedesubt, sandalele finuțe în picioare și m-am urcat elegant în mașina care venise să mă ia de acasă. Nu de alta, dar a mea era prea imensă să o mai pot parca cu ușurință și fără stres, prin zona lui de referință.

Peste câteva zeci de minute priveam orașul luminat de pe terasa etajului 7 a  blocului din fața Spitalului Colțea, recent renovat. Intr-o parte – strălucește Casa Poporului, în alta – se-nalță Intercontinentalul și în față se desfășoară km 0 al capitalei,  Piața Unirii…Mașinile gonesc pe bulevard sub presiunea cailor putere, zgomotul răzbate până sus…Dar nouă nu ne pasă…Ne sărutam acolo și, ca prin vis, îmi dau seama că rochița mulată nu mai este la locul ei și spatele se cambrează….și….și…și suntem mai încinși decât noaptea de afară.

Și ce dacă ne vede cineva ? S-au mai iubit, probabil, și alții pe o terasă, la înălțime, afară, cu agitația din centru pe fundal.

Ne înlănțuim. Ne dezlănțuim. Masajul erotic ne trezește simțurile la realitate. Nu ne grăbim. Avem toata noaptea la dispoziție. Și chiar pe toată am folosit-o, în cel mai barbar mod cu putință. In cel mai senzual mod cu putință. In toate colțurile apartamentului.

Dimineața eram zombi. Eu măcar mergeam acasă și puteam să dorm liniștită. In schimb, Mister  M. a făcut eforturi supraomenești să reziste o zi întreagă la birou. Mi-a replicat că l-am uzitat prea intens. Chiar și când reușea să adoarmă o jumătate de oră, îl trezeam iar din somn, foindu-mă senzual în așternutul răcoros. Și nu, nu ca să-mi spună vreo poveste de noapte bună !! Dar eram oare vinovată că revigorase în mine, atât de plăcut-senzorial, toate poftele ce-mi fuseseră refuzate în anii de cumințenie domestică. că eram invadată de atâta dorință, că știa cum s-o facă să explodeze,  că nu-mi ajungea noaptea s-o potolesc ?

A urmat o săptămână la fel de nebună. Jdemii de SMS-uri, care mai de care mai incitante, mai porno, mai …ufff…seri colorate și toride, pline de „iubire” mai ceva ca-n filmele cu 3 de X, squirturi pe canapelele din piele albă și nebunii care pot fi povestite doar pe site-uri specializate, să nu se oripileze conservatorii, adepți ai prelucrării erotice prin haine. Ne înscrisesem inclusiv pe un site de swingeri. Mă excita teribil omul ăsta, nebun la fel ca mine, descoperisem că avem plăceri sexuale comune și eram dispusă la orice. Cu siguranță, n-aș fi făcut sex în grup doar așa, că voia el. Bullshit ! Când faci așa ceva, ești pregătit, curios, ai fantezii ude noaptea, îți  dorești, la naiba, nu o faci ca să fie bifată, de dragul partenerului. Și-apoi nu merge cu oricine, oricum, că unora le vine chestia asta la fel de mănușă, precum niște chiloți tetra, cu picățele, dar îmbrăcați pe dos.

Brusc, m-am supărat pe-o chestie infimă. Impulsivă și dificilă mai sunt. Și-am rupt-o fără menajamente. Apăruse un ciudat sentiment de posesiune. Și nu-mi făcea bine deloc. Când vrei sex cu scântei, nu tre’ să țină mult că nu mai scapără scânteia la contact !

Ne-am mai întâlnit peste vreun an apoi. O singură dată. Intr-o zi de 1 Aprilie. Cred că a fost Păcăleala, căci a fost mult prea banal. Filmul ăla derulat cu-o vară în urmă n-a mai putut fi refăcut niciodată. Ori mă plictisisem de fanteziile lui, nu mai reprezentau ineditul, ori dezvoltase accente ciudat-violente care nu mai ridicau nivelul mării.

In vara asta, refăcusem legătura prin SMS-uri foarte deochiate. Știa el ce știa, întreținea iluzia. M-a invitat împreună cu soția și fiica lui în Croația. Pe post de maseuza angajată cu norma întreagă. Ceva îmi indica că era o îmbârligătură ciudată, inclusiv cu fata lui. Când l-am luat mai tare la întrebări, a dispărut precum măgarul în ceață.

Concluzie ? Nici una. Nu m-am dumirit nici eu.

Reclame

3 gânduri despre „Masaj prin centru

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s