Sub impulsul adevarului reliefat de „Nu exista reclama mai buna decat valoarea” va invit cu drag sa lecturati un articol ce mie-mi place tare mult.

VreauUltimulLoc

Dacă într-un măr există un fruct, mult mai frumos decât celelalte, te aștepți să se coacă mai repede decât celelalte? Dacă îl culegi înainte să fie perfect copt, sau mult după ce s-a copt, la ce va folosi toată sincronizarea de calități ce l-a diferențiat de restul merelor.

Dacă tu muncești cu plăcere, folosindu-ți vituțiile și integritate, pentru a progresa într-un anumit domeniu, crezi că există posibilitatea de a trece neobservat? Dar dacă din grabă sau orgoliu îți vei dori să fii remarcat, mai repede decât îți este sortit, nu înseamnă că de fapt îți trădezi talentul și calitățile pe care le ai?

Oare mărul, care îți sare în ochi dintre celelalte, nu trebuie lăsat să se coacă pentru a deveni cu adevărat bun? Odată copt există o șansă ca el să treacă neobservat?

Nu îți pierde niciodată încrederea atunci când pui pasiune în ceea ce faci, nu vei rămâne…

Vezi articol original 307 cuvinte mai mult

Reclame

2 gânduri despre „

  1. Este un articol foarte frumos despre dezvoltarea personala.
    Poate ar mai trebui completat cu faptul ca uneori trebuie sa ai curajul sa-ti ceri locul meritat, in firma, societate sau pur si simplu in viata. Daca vei astepta mereu ca ceilalti sa te remarce s-ar putea sa nu mai apuci acea clipa.

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s