Reclame

2 gânduri despre „

  1. 🙂 exista oameni care multumesc celor care ii ridica, exista oameni care multumesc celor care i-au pus jos si asa au devenit puternici ridicandu-se. In final cred ca cel mai bine e sa iti gasesti puterea in tine nu in cei din jur. De ce sa fii dependent, cand poti sa iti gasesti puterea in provocari proprii. Iar odata ce ti-ai gasit puterea nu mai vad nici un impediment sa ii iubesti pe toti. De la cei care iti intind o mana pana la cei care te-au pus jos.

    1. Ai dreptate. Trebuie sa ii iubim si pe cei ce ne urasc sau ne vor raul, ne vor cazuti. Dupa cum ai citit, ultima fraza este foarte sugestiva. Numai in momentele grele, de criza, de disperare poate, iti dai seama ca esti mai puternic decat ai fi crezut. Numai cei puternici se pot ridica de jos. Ceilalti se taraie, plangandu-si de mila si asteptand ca cei din jur sa ii scoata din mlastina in care tot mai mult se afunda.
      Metafora de final este foarte frumoasa, intelesul ei fiind sinonim cu ” Tot ce nu ma doboara, ma face mai puternic.” Sau ” Orice sut in fund e un pas inainte.” Sau „Esecul este un grozav constructor de caractere”

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s