2 SEXE


Sunt barbatii care-si aleg consoarte de viata din randul fetelor cuminti, niste barbati slabi??

Da, categoric da.

Sa ma explic.

Barbatului „slab” ii este, instinctiv,  teama ca nu-i poate face fata unei femei „puternice”. Ii este teama ca va fi inselat sau parasit mai mult decat ii este teama ca-si vor pierde jobul. Desi il atrage fara drept de apel, tocmai pentru ca e atat de diferita de el, ulterior fuge ca dracu’ de tamaie.

Mai pe larg, despre barbati….

A tine in frau o femeie cuminte, cu putina experienta sexuala, eventual anosta, aparent docila este pentru un barbat  un wanna-be. Li se pare mai usor, safe, stabil. Pacat ca, dupa un timp, zboara prin alte parti, catre o doza de adrenalina, incercand sa scape de rutina tampita ce-i anihileaza parca si respiratia. Tot un barbat slab ramane. Ati observat, probabil, ca oamenii slabi, cu putina tarie de caracter si incredere de sine, nevolnici in a-si face femeia sa straluceasca, nu numai ca nu fac asta, dar incearca sa o ascunda bine, sub cheie, de ochii miilor de privitori. Le este teama sa nu le fure cineva „comoara”. Nu-i permit sa se imbrace provocator pe strada, nu-i permit sa-si manifeste fanteziile in dormitor, sub pretextul „Ce, fa, esti curva?” Mai mult, o plafoneaza si-i taie aripile intr-atat, incat nici ea insasi nu se mai simte capabila de mai mult. Suflete moarte. Si atat.

A tine in frau o femeie frumoasa, desteapta, sex-appeal-oasa si cu multa experienta de viata este, pentru un barbat – periculos ! O asemenea femeie este o femeie puternica.

Nu ma refer la genul de femeie tare-n fizic, vulgara, care ar bate cu pumnul in masa sau ar face skandenberg cu tine. Ci la aceea care te domina cu puterea mintii patruzatoare, cu puterea sexului ce emana dintre picioarele ei, cu puterea dragalaseniei sale, nedisimulate, toate adunate-ntr-un farmec personal aparte.

Faptul in sine ca barbatul reuseste sa o cucereasca, sa o pastreze si sa fructifice relatia lor, il face puternic. El nu e gelos. N-are motive. E sigur pe el, cum este sigur pe ea, desi catralioane de barbati o dezbraca din priviri si-o doresc. El stie ca adevaratele momente de intimitate ii sunt NUMAI LUI oferite. Si asta  il face puternic. Si mandru. Ca dintr-o mare de barbati de tot felul, el a fost declarat castigator. Nu se jeneaza ca-i al nu-stiu-catelea, ci e mandru ca-i ultimul. Cel la care EA s-a oprit. Si a ramas.

Despre femei…..

O femeie care a experimentat cam tot ce s-a putut experimenta, din punct de vedere amoristic si sexual, cand va decide ca tu esti The One, pai sa fii sigur ca nu mai e curioasa la altul. Pentru ca stie deja din ce material sunteti facuti. Pentru ca piatra rara pe care a gasit-o,  va dori sa o faca sa straluceasca cum nimeni alta n-a fost in stare. In primul rand, pentru ca EL nu s-a simtit incurcat de trecutul ei.

In schimb, o femeie maritata de tanara, aparent cuminte si docila, isi descopera abia mai tarziu, dupa o anumita varsta, valente pana atunci necunoscute si neexplorate. Sau, pe fondul nemultumirilor si frustrarilor de acasa, va dori sa fuga-n lumea larga, cautandu-si un partener pe care-l considera mai bun. Macar sexual sau emotional. Sau, plafonata, va deveni o carpa cu care nici macar tu, barbatul ei,  nu-ti vei mai dori sa stergi pe jos.

In zilele noastre,  femeia desteapta tace si face.  Depinde doar ce vrea si pentru cine vrea.

O femeie proasta constrange, limiteaza si ii toarna barbatului un copil, ca sa-l prinda.

O femeie cu aripi isi insoteste barbatul in calatoria deasupra norilor.

Anunțuri

Un gând despre „2 SEXE

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s