Seria „Best of”


Best of …20 mai 2012

Fluturas…nu mai ai aripioare !!

Era incantata…o vedeam…o simteam…se imbujora la fata si intra in „febra aranjatului” ori de cate ori i se aducea la cunostinta ca va fi vizitata de catre EL. Avea un copil…il crestea mama ei, n-avea cum sa faca fata altfel. Era suficient ca facea bani din masaj.

Nu, asa credea ea, ca e suficient !

Zilele treceau agale…o lume plina de vise, de mirosuri, de simturi…Ne cunosteam de ceva vreme de acum…puteam sa ne facem destainuiri, de multe ori imi dadea in carti, cand mai puneam ochii pe cate unu’ de verde sau de ghinda…Avea ceva pe suflet, dar ceva ce-i lumina chipul, ceva ce o facea mai frumoasa, o facea sa tresalte…Era Fluturasul ei…Asa-l numea pe EL…Sau poate iubirea pentru el…

Si pleca uneori…cu el…se simtea o Doamna, se simtea respectata…ce daca facea masaj? Avea un suflet care merita iubit si respectat…

Un timp a fost extrem de fericita. Radia. Transmitea extaz prin toti porii. Asa e cat iubesti ! Avea tot ce-si putea dori. El a divortat pentru ea…Sau poate nu ! Ea a fost doar un impuls pentru ca el sa puna punct unei vechi relatii ce scartaia demult.

Apoi s-au mutat impreuna. La ea acasa. A trebuit sa renunte la masaj. El i-a impus asta. Poate ca si ea se gandea ca i-a trecut timpul. O maseuza nu e vesnic tanara si frumoasa. Dar parca nu ar fi trebuit sa i-o ceara !

O vreme am pierdut legatura. Am intrebat de ea peste vreo 3 ani. Era relativ sechestrata in casa de fostul Fluturas. N-am putut sta departe de vechea mea amica. As fi vizitat-o si la capatul pamantului.

Ma uit la ea azi cat de trista si imbatranita este…si nu-mi vine a crede !

–       Draga mea, esti inca tanara, de ce te-ai schimbat atat ? Te cunosteam o invingatoare.. Ai luptat mai demult cu o boala, ai luptat cu tatal copilului, ai luptat cu tine insati si cu prejudecatile tale… De ce tocmai acum capitulezi??

–       Pt ca Fluturasul a fost o iluzie frumoasa, ce a durat prea putin si m-a secatuit prea mult !

Reclame

3 gânduri despre „Seria „Best of”

    1. Da, devin molii agasante si periculoase dupa o perioada…Chiar zambea amar prietena mea, acu’ un an cand imi spunea ca s-a transformat fluturasul in molie.
      Imi pare rau pentru ea, dar consider ca are si ea partea ei de vina.

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s