MESAJ CATRE OFENSATE


Am ajuns sa citesc, deloc stupefiata, la un singur search pe goagal cu insertia “saloane de masaj erotic” sau orice alta combinatie asemanatoare, cum lumea (feminina, mai mult) infiereaza masajul erotic, fara a stii cu ce se mananca, fara a stii ce se petrece acolo, fara a-l fi incercat vreodata. Doar pentru ca exista si le fura mintile si banii barbatilor.

In proportie covarsitoare, toate sunt de parere (stiu ele din auzite) ca salonul de masaj erotic e doar un bordel de 2 lei, cu prostituate mai ceva ca pe centura. Sunt si dintr-acestea, doamnelor. Insa, lasati-ma sa va comunic, in caz ca n-ati studiat economie la viata voastra, ca, daca piata (in speta, barbatii) nu ar fi cerut asemenea servicii, nici oferta de acest gen nu ar fi existat. Cu siguranta eram toti niste puritani notorii. Desi suna pompos, nu e ! Desi suna stupid in capul vostru si nu vreti sa acceptati in ruptul lui, genul asta de servicii, oferit de amazoane sau curtezane, a existat de cand lumea. Probabil, de cand s-a inmultit lumea.

Barbatii rareori au curajul si disponibilitatea sa abordeze toate fatzetele diversitatii intr-o relatie cu o singura femeie, In schimb, prefera sa abordeze diversitatea de partenere, chiar si cand sunt relativ multumiti de ceea ce primesc acasa. Ce sa mai spun de “amaratii” aia cu oo-le pline si zgomotoase care ajung sa puna faianta in baie, din nou si din nou doar pentru ca ea sufera de migrena ei, cea de toate zilele ?? Iar la momentul culminant, in loc de chill out music  aud pasarelele nemernice din capul lor sau sunetul mirific al apei ce susura in cada de baie.

Da, barbatii apeleaza la acest gen de servicii. Cei mai multi dintre ei. Ca-s mai urati, cu burta, cu gusa, cu chelie, cu putza mica si flasca, ca-s hainemai macho man-i sau doar misogini, ca-s mai cu bani sau mai muncitori necalificati, ca-s mai aventurieri sau doar mai nef……, lasati-ma sa va spun, doamnelor atat de vehemente pe “bloage” si prin articole de tot felul, ca sotii, iubitii, poate chiar tatzii vostri apeleaza mai des sau mai rar la asemenea servicii.

Si nu, nu e ca in zicala aia veche, cum ca “daca nu ridica curva fusta, nu se uita barbatul sub ea” (am adaptat, ca nu mai tin minte cum era exact). E ca in zicala cealalta, cum ca voua vi se pare ca sexul e naspa ! Ca e doar pentru procreere si tre’ sa suporti. Ba nu, mai trebuie si emotie, si alint si dragaleala. Si mai ales, sa-l faci sa se simta barbat si nu doar un plafonat !

Traim in secolul vitezei, al schimbarilor, poate nu preponderent evolutive, ci mai degraba involutive,  in sensul reintoarcerii la originea primitiv-animalica, insa va spun, ofensatelor, ca masajul erotic sau/si sexul pe bani exista pentru ca barbatii vostri il cumpara. Iar saloanele de masaj erotic sau/si  prostituatele speculeaza (si o fac bine) nevoile sexului tare. Fie ca sunt nevoi emotionale, fie ca sunt nevoi de destresare/relaxare, fie ca sunt nevoi de escapada din banala rutina a vietii conjugale.

Toti vor sa se simta bine. Si nu o sa-i impiedicati voi.

2 thoughts on “MESAJ CATRE OFENSATE

  1. So true ! Cu puțină educație lumea ar fi un pic mai fericită și mai puțin frustrată și lucrurile ar fi văzute așa cum sunt, nu cum par a fi. Dar, din păcate, nesiguranța și simțul proprietății tronează în cazul ambelor sexe.
    Și părerea mea e că o ședință de masaj erotic din când în când ar putea să „spice up” viața conjugală fără nici un fel de „damage”. (și cu faianță în baie, și cu bărbatu bine dispus și fără migrene)

Aici astept provincia :

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s