MESAJ CĂTRE OFENSATE


Am ajuns să citesc, deloc contrariată, la un singur search pe goagăl cu inserția “saloane de masaj erotic” sau orice altă combinație asemănătoare, cum parte din lumea feminină înfierează masajul erotic, fără a ști cu ce se mănâncă, fără a ști ce se petrece într-un astfel de stabiliment, fără a-l fi încercat vreodată. Doar pentru că există și le-ar putea fura mințile și banii bărbaților pe care ele îi posedă cu acte în regulă. Că deh, maică, bărbatul cade mai des în păcatul ridicării nesimțite, fără voie de la conștiință, a ștrumeleagului din dotare !

In proporție covârșitoare, multe își creează o opinie bazată pe auzite, din surse de încredere, că salonul de masaj erotic e doar un bordel de 2 lei, cu prostituate mai ceva ca pe centură. Sunt și dintr-acestea, doamnelor, la prețuri de dumping. Insă, permiteți-mi să vă comunic, în caz că n-ați studiat economie aplicată la viața voastră, că, dacă piața (în speță, bărbații cu nevoi dverse) nu ar fi cerut asemenea servicii, nici oferta de acest gen nu ar fi existat. Cu siguranță eram toți niște puritani notorii, mai ales eu ! Deși sună pompos, nu e ! Deși sună stupid în capul vostru și nu vreți să acceptați în ruptul lui, genul ăsta de servicii, oferit de amazoane sau curtezane, a existat de când lumea. Probabil, de când s-a înmulțit lumea.

Bărbații arareori au curajul, disponibilitatea și capacitatea psihică și emoțională să abordeze toate fațetele diversității într-o relație cu o singură femeie, aia căreia i-au dăruit verigheta. In schimb, preferă să încerce diversitatea de partenere, chiar și când sunt relativ mulțumiți cu ceea ce primesc acasă. Ce să mai spun de “amărâții” ăia cu oole pline, în care spermatozoizii tropăiesc zgomotos, dorindu-se scoși la lumină și care ajung să pună faianță în baie, din nou și din nou doar pentru că ea suferă de migrena ei, cea de toate zilele ?? Iar la momentul descărcării culminante, în loc de chill out music  aud  ciripitul privighetoarelor din imaginația lor bogată sau sunetul mirific al apei ce susură, precum o apă curgătoare, în cada de baie. Face și asta parte din scenariul prestabilit, pentru a acoperi eventualele spasme de plăcere la care se dedau pe neve.

Da, bărbații apelează la acest gen de servicii. Mulți dintre ei. Că-s mai urâți, cu burtă, cu gușă, cu chelie, cu puță mică și flască, că-s hainemai tandri și eleganți sau doar neasemuit de misogini, că-s deținători de averi considerabile sau doar muncitori necalificați, că-s mai aventurieri sau doar mai nef……, lăsați-mă să vă transmit, doamnelor atât de vehemente pe “bloage” și prin articole de tot felul, că soții, iubiții, poate chiar tații voștri apelează la o săptămână sau la cincinal  la aceste servicii.

Și nu, nu e ca în zicala aia veche, cum că “dacă nu ridica curva fusta, nu se uita bărbatul sub ea” (am adaptat, că nu mai rețin cum era exact). E ca în zicala cealaltă, cum că vouă vi se pare că sexul e nașpa ! Că e doar pentru procreere și tre’ să suporți. Ba nu, mai trebuie și emoție și alint și drăgăleală. Și, mai ales, să-l faci să se simtă bărbat și nu doar un plafonat !

Trăim în secolul vitezei, al schimbărilor rapide, poate nu preponderent evolutive, ci mai degrabă involutive,  în sensul reîntoarcerii la originea primitivă (cu toată tehnologia de care dispunem și pe care tot noi am creat-o), însă vă spun, ofensatelor, că masajul erotic sau/și sexul pe bani există pentru că bărbații voștri îl cumpăra. Iar saloanele de masaj erotic sau/și  prostituatele speculează (și o fac bine) nevoile sexului tare. Fie nevoi emoționale, fie nevoi de descărcare fizică, fie nevoi de destresare/relaxare, fie nevoi de escapadă din banala rutină a vieții conjugale.

Toți vor să se simtă bine. Și nu o să-i împiedicați voi. Că și presupunând că încercați asta prin manipulare ori constrângere, se știe că nu e indicat să te pui de-a curmezișul orgoliului masculin. Mai de-al naibii o va face.

Anunțuri

2 gânduri despre „MESAJ CĂTRE OFENSATE

  1. So true ! Cu puțină educație lumea ar fi un pic mai fericită și mai puțin frustrată și lucrurile ar fi văzute așa cum sunt, nu cum par a fi. Dar, din păcate, nesiguranța și simțul proprietății tronează în cazul ambelor sexe.
    Și părerea mea e că o ședință de masaj erotic din când în când ar putea să „spice up” viața conjugală fără nici un fel de „damage”. (și cu faianță în baie, și cu bărbatu bine dispus și fără migrene)

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s