Despre animalele de pe langa casa omului…


„Mai da-te, fa, in plm…!!” aud mai mereu prin peretii nu prea izolati fonic din garsoniera de dedesubt….P..a lui, afisata in vorbe de ocara c-o nonsalanta apasatoare, imi razbate atat de scarbos pe la urechi, incat ma face sa cred ca animalul lui de companie, aka un caine de firma (da’ nu stiu firma) mi se pare mai uman in animalicul lui decat patronul sau cu buletin de om.

Pe ea n-o aud….nici nu o cunosc, n-am dibuit-o inca in cele 2 luni si jumatate de cand servesc chirie prin alta pustietate. I-am auzit o singura data aspiratorul la 1 noaptea…timp de o ora femeia (banuiesc ca ea, nu?) a dat cu aspiratorul intr-o garsoniera de max. 30 mp…Bineinteles la indicatiile „dragastoase” ale amorezului de ocazie. Initial nu mi-am dat seama de unde urla mangafaua…asa ca am stat cu urechile ciulite (nici nu puteam altfel, eu as fi dormit, da’ ti-ai gasit ?)…Pe urma, am vrut sa pun anunt sa-i injur pe bune, la avizier…Numa’ ca te pui degeaba cu prostul si-am preferat sa raman eu cea inteleapta.

Acuma, stau eu cu creierii capului si ma intreb…Astia si-au luat garsoniera asta prin programul „Prima casa” si se suporta reciproc injuratura-la-tvdin pricina ratelor ? Sau femeia lui este masochista verbal si-i face placere ca barbatul ei sa fie cu ea in gura si-n culcare si-n sculare ?? Sau, mai grav, il iubeste asa cum e ??

 

Pai bai, fata draga….ca ma indoiesc ca esti femeie, nefiind inca coapta daca accepti asemenea mojicii….desi, din pacate,-s multe in situatia ta….

In asemenea conditii, mai bine te „prostituezi” pe bani decat pe gratis. Si spun asta gandind, logic, ca un jeg care ti se adreseaza constant astfel nu are cum sa te tina in puf din alte puncte de vedere.

Am zis.

 

 

7 thoughts on “Despre animalele de pe langa casa omului…

   1. Ai spus că stai de două luni şi jumătate acolo…o zi îi era suficientă pentru a-şi schimba viaţa, dacă şi-ar fi dorit cu adevărat asta. E foarte posibil să nici n-o deranjeze…cine se aseamănă, se adună, nu?

   2. Sau sa considere ca asa sunt toti si ce rost are sa se valorizeze mai mult ?
    Sau sa-i fie frica de necunoscut ?

    Ca tot vorbeam de efectul de turma si de frica de a nu ramane singur mai devreme…

   3. Simplul fapt că acceptă un babuin lângă ea îi atribuie ei mult mai multe neajunsuri decât frica de schimbare sau singurătate.

    Că tot spuneai de prostituţi…sunt aproape sigur că dac-ar fi făcut asta, ar fi fost mult mai respectată de cei ce i se alăturau pentru câteva zeci de minute, ore.

   4. Nu e vorba neaparat de respect din partea barbatilor, desi este indicat sa nu fie exclus, caci respectand pe altii te respecti intai pe tine. Ci ca, macar daca suporti mojicii, s-o faci pentru o cauza mai pragmatica. Love is not the way, anyway.
    Mi-a fost relatat candva un caz al unei menajere in casa unui fost client. Femeie simpla de la tara, barbat-su, betiv si violent, iar ea pleca de acasa, facea menaj zi lumina in casele bogatilor cu un singur gand :
    sa-si stranga bani si sa-si cumpere o casuta, unde se poate ascunde pe sine si pe copiii sai (parca avea si copii) de animalul de acasa. La cat de determinata era femeia (din ce mi s-a povestit), eu cred ca i-a reusit sau este pe cale sa reuseasca.

   5. Faptul că acele „mojicii” sunt suportate cu un scop anume nu poate decât să aducă un plus de respect persoanei respective.

    Dacă acea femeie simplă a făcut acest lucru, cu siguranţă că şi vecina ta ar putea ieşi din situaţia în care se află. Şi eu sunt sigur că i-a reuşit…acea determinare e mai puternică decât multe sentimente pe care mulţi le-ar putea cunoaşte în viaţa lor teribil de interesantă.

    „Progresul vine din frustrări şi din imprefecţiuni”.

Aici astept provincia :

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s