Alpha


 

– De doua zile imi zici niste chestii….de ma cutremur tot…. nu-mi vine sa cred ca vorbesti despre mine !

– Dar de ce te miri, iubitul meu ? Ca ti-am spus ca esti un bun strateg ? Pai si am mintit cu ceva ? De cate ori ai luat-o de la zero si te-ai ridicat din nimic ?

– Pai cred ca acum e a cincea oara ! zice, cu un aer efectiv afectat de insemnatatea momentului.

– Iti promit ca va fi si ultima ! raspund, nu mai putin dedicata…(si faptul ca mi se zbarleste pielea, semn de somatizare a emotiilor, sta marturie pentru asta)

– Pai si cu chestia asta…cum ca sunt mai masculin…mai sexos….ca au inceput sa ma remarce mai abitir femeile  ?

– Evident ca asa este…toti emanam atitudine prin toti porii…plus feromoni…Cand te-am cunoscut, fara suparare, erai un barbat plafonat, blazat…

-Si timid..

– Asta nu se vedea, sincer…. Purtai masca potrivita. Insa, femeile sunt ghidate de intuitia lor. E drept ca la capatul acestei simtiri poate salaslui doar o cantitate mare de testosteren, prost gestionata si putin evoluata, dar atributul de alpha male, iubitul meu, nu ti-l da numai….(interzis minorilor)…. 

Un barbat alpha nu urmeaza femeia, ci o cauza dincolo de ea. El stie ce trebuie sa ii ofere femeii, pentru ca ea sa  accepte cauza lui si sa lupte impreuna cu el. Barbatul alpha e logic – intai ii satisface nevoile ei, stiind ca prin acest transfer de energie cognitiva si emotionala a castigat nu doar timp pentru a se putea ocupa de ale lui, ci si forta necesara.

Maretia unui barbat alpha nu este data numai de grandoarea planurilor lui, ci mai ales de efortul, disciplina, concentrarea si viziunea pe care le pune, pe toate, in slujba reusitei sale pe acest drum. El munceste, in principal, la a-si creste increderea in sine, restul venind de la sine.

Barbatul alpha cauta o partenera cu care sa cucereasca lumea, nu doar dormitorul. Asta o face curand, pervers si deopotriva delicat. Insa el stie ca reala cunoastere de abia mai apoi incepe, pentru ca un om puternic si dedicat nu inceteaza sa te surprinda chiar si atunci cand traiesti cu senzatia ca-i stii din fir-a-par toate trairile, toate firele de sudoare de pe frunte, toate incrancenarile spre reusita, toate exaltarile de moment si intelegerea complice a grimaselor de multumire ce schiteaza „YESSS!” -ul incontrolabil.

Barbatul alpha isi asuma o gramada de riscuri. Inclusiv acela de a se indragosti delirant si periculos. Pana la prasele. Stie ca validarea reala a fortelor lui este sustenabila cand are un partener pe masura. Pe care o intelege, pentru ca intelege – logic – diferentele dintre ei, pentru ca e dispus sa iasa din zona lui de confort pentru a-i oferi ei ceea ce are nevoie. Practic, el depune un efort atat de mic, pentru a obtine un efect atat de mare. Stie ca se bazeaza pe reciprocitate.

Barbatul alpha domina. Subtil. Dominarea lui vine din acceptarea sentimentelor si emotiilor pe care societatea l-a invatat sa le reprime. El nu vrea sa para ceea ce nu este, ci el este ceea ce este. Asumat, responsabil, congruent, fara fluctuatii majore sau infantile, stabil. Nu musai mereu sobru, pentru ca pana si copilariile si jocurile pe care si le permite in intimitate il responsabilizeaza mai mult in a-si proteja aleasa.

Barbatul alpha se va simti ca un Dumnezeu, nu pentru ca le cere celor ce-l urmeaza sa aiba credinta, ci pentru ca arata ca miracolele chiar exista, fiind el insusi schimbarea pe care i-o doreste femeii lui: e integru, dedicat, vulnerabil si pentru toate astea, teribil de curajos. Divinitatea sa se masoara prin curajul de a  fi OM. Adica cu sentimente si emotii. Uneori coplesitoare.

 

 

Reclame

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s