Avocatul diavolului


Domnule dragă, eu știam că avocații sunt buni negociatori ai unor optime condiții, așișderea buni mânutori ai cuvintelor alese, dar ăsta care a dorit a mă vizita acu’ câteva zile mi-a radicalizat impresia universal-bună, pe care mi-o creionasem despre tagma lor. Pe românește, m-a dezamăgit.

Afară plouă de vreo 3 zile. Eu sunt pe cai mari, adică dacă tot nu văd rostul să alerg cu pelerina pe mine, cum îi văzui eu pe alții, mai înfocați și determinați așa, îmi zic că productivitate = eficiență = non-plictiseală. Chiar dacă ploaia trage la somn. Mai e și varianta 2. De făcut masaje, implicit de ridicat nivelul de trai.

Apare, la ora programată, Musiu Avocatul. Nu-l știam eu, îl știa Google. Ce bine, domle, că s-a inventat Search pe Google ! Cum eu sunt maseuză-vedetă, plus posesoare de blog cu cititori care mai de care mai atipici ori mai specializați în ale scrisului, așa și altora le poate deconspira profesia, afacerea, moaca, depinde.

Poartă un parpalac negru, părul gelat și o umbrelă la asorte, cât toate zilele. Facem cunoștință și dau să-l invit înspre camera de oaspeți, singura de fapt. El are lipici pe pantofi și rămâne țintuit de gresia holului, aproape să priponească ușa de la intrare.

  • Păi, să mai îmi explici despre masaje, te rog. Câte finalizări se pot face, adică se poate 2, 3 ? începe el  …
  • Nu ai citit despre mine de unde ai luat numărul de telefon? Eu fac masaj de relaxare o oră, urmat de masajul erotic, iar la final este posibilă o finalizare prin masaj.
  • Și altfel decât prin masaj nu se poate ? întreabă avocatul.
  • Nu, îmi pare rău, eu fac doar masaj.
  • Păi am citit niște recenzii de la oameni care au fost mulțumiți de tine…
  • Și scrie acolo că fac eu altceva decât masaj ? îl privesc în zeflemea, deja pregătindu-mă să-i deschid ușa de plecare…
  • Nu, dar mă gandeam că dacă vin aici….Uite, nu stau mult, macăr un sex oral, ca să finalizez, își încearcă el norocul. „Doar e avocat, vrea să provoace diavolul”, îmi zic.
  • Nici dacă stai 20 minute, nici pentru 500 lei, răspund zâmbind. Îmi pare rău că ai bătut drumul, mai ales pe ploaia asta. Mă puteai întreba de la telefon, nu umblu cu variantele la fața locului. Și-n plus, sunt mai puține maseuze decât escorte, ai unde merge la sigur și pe alese. „Oricum nu mă impresionează nici parpalacul tău, nici părul gelat, iar atitudinea de negociator de bazar din Obor m-a terminat fără orgasm.”

In sfârșit, după încă o tentativă de a negocia termenii și condițiile ca la piață, în ușă, se hotărăște să plece. Își cere scuze că m-a deranjat, dar că el vrea altceva. Nici o problemă, nu m-ai deranjat, bine că nu te-ai trezit la apogeu că vrei altceva. La o asemenea jenantă negociere, succesul nu-ți poate fi asigurat. Dacă ai pretenția că nu te califici la capitolul „de duzină”, trebuie să conștientizezi că banii nu pot fi deasupra valorii tale, ca om.

Aș fi putut aprecia sinceritatea, alții au fost mincinoși și au dorit același lucru. Numai că maniera în care unii mint este mai potrivită momentului, comparativ cu modul în care unii aleg să-și pună pe tarabă sinceritatea.

Reclame

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s