Femeia din mine


„O poveste ca a mea nu ar trebui niciodată spusă. Pentru că lumea mea este pe atât de interzisă, pe cât este de fragilă.

Fără misterele ei nu poate supraviețui.

Eu sigur nu m-am născut pentru a deveni o gheișă. Ca multe altele întâmplate în viața mea ciudată, am fost purtată acolo de curent….

Eu sunt ca apa. Apa își poate face cale chiar și prin piatră.

Și când e blocată, apa își face un nou drum.”

(Memoirs of a Geisha)

Aș avea îndrăzneala fantastică de a mă integra perfect, verbal și, de ce nu faptic, în granițele Eternului feminin, cum ar veni un fel de UE al femeii, la care toate țările ar dori să acceadă, însă numai unele vor rămâne pe veci premiante. Sunt o femeie nu frumoasă de-ți taie respirația, dar drăguță, îmbietoare prin simpla și naturala sa prezență, eminamente feminină, blândă și de obicei calmă.

Focar de energie și emoție, câteodată fac cunoștință cu firea mea impulsivă, uitată prin cotloane ascunse, când imprevizibilul îmi bate neașteptat la ușă.

Totuși, sunt un om de încredere, pe care se poate conta, mai ales când mă bazez pe reciprocitate. Atunci mă simt și mai obligată față de cel care-mi este devotat sau a avut încredere în mine.

Sunt o maestră a deghizărilor de orice fel. Pot, cu o ușurință ce frizează chiar însuși irealul din poveștile nemuritoare, să întruchipez cu succes orice rol. Contează doar să vreau. In același timp, mă consider un om de cuvânt, care își ține promisiunile făcute cu subiect și predicat.

Sunt un om modest, care ține la valorile reale, simple, firești și de bun gust, care nu vrea să epateze cu orice preț, ci doar să trăiască cinstit pe bucățica lui de viață. Dar, de asemenea, o femeie tenace, curajoasă, care nu se dă bătută. Plec, cu adevărat, ultima de pe câmpul de bătălie, când ultima flăcară s-a stins și bate vântul înghețat al nepăsării.

Un om sincer, în general. Mint doar de nevoie, în fata apropiaților despre care știu că nu mi-ar înțelege trăirile nonconformiste. De asemenea, un bun ascultător, încercând să-i înțeleg pe toți cei cu care vin în contact.

Sunt o femeie căreia îi place confortul, nu neapărat luxul, dar care nu vinde mai apoi omul cu ajutorul căruia sau împreună cu care și l-a construit.

Minunată, senzuală, dornică de senzații tari și tandră pe deasupra, reprezint o părticică de paradis relaxant pentru bărbatul care apreciază cu prisosință puținul ca să primească mai mult. O iubibilă, cum s-ar zice.

Un om care a învățat să se respecte și care știe să respecte limitele, libertățile și simțămintele celorlalți.

Un om răbdator în adâncul ființei lui, un caracter frumos, un suflet cald și bun, care dorește armonie și nu conflict.

Imi place să învăț, să știu cât mai multe din cât mai multe domenii, cu precădere ador psihologia și filosofia. Ciudat, având în vedere c-am făcut liceu de informatică și facultate de economie 🙂 De asemenea, îi iubesc în tăcere pe Cioran și Eliade (cu care împart bucuria nașterii în aceeași zi, la diferență de doar 72 de ani). Imi place Paulo Coelho și-al său „Alchimist” care m-a fermecat până la lacrimi și recunosc că, aflând că s-a născut in zodia Fecioarei, i-am înțeles instant toată simplitatea ce răzbate din filosofia de viață, expusă în atâtea cărți cu priză mare la cititorul de rând.

Imi place Digi 24. Cea mai imparțială televiziune de știri. Am zis.

Sunt un om care ține foarte mult la conceptul de prietenie și la egalitate, echitate și echilibru între prieteni. Nu în ultimul rând, îmi place să uimesc, să incit, să aprofundez relații și stări interioare din toată paleta coloristică a inimii.

VORBE VECHI, ACELEAȘI PATIMI….

Nu contează anii din viața ta, ci viața din anii tăi !!

Viața e prea scurtă ca să îți poți permite luxul să nu fi fericit, să trăiești viața altuia sau să o irosești fără rost…. Nu regret ce am iubit, ce iubesc și nici ce voi iubi !

Am trăit într-o viață cât au trăit alții în zece, am experimentat și bune și rele, am râs, am plâns, am căzut și m-am ridicat, am simțit și am resimțit o mare de emoții…

Sunt într-o permanentă mișcare și caut cu ardoare FERICIREA, chiar dacă  ea nu durează o viață, este minunată experiența de a fi fost fericit cândva… Și-am fost de multe ori !

Sunt o peștoaică autentică (de zodie, nu de profesie)…sunt înger…sunt demon… Și-mi place să cred că cei care m-au cunoscut cândva, m-ar putea rememora cu drag ! Sau dacă nu pe mine, măcar momentele de magie, de nebunie, de erotism, de extaz, de agonie petrecute împreună…

Sunt un amalgam de vise nepretuițe, de dorințe poate încă neîmplinite, aruncate-ntr-un om care a învățat să se pună pe sine mai presus de alții. Da, acuzați-mă de egoism ! I do not mind at all !

Și dacă tot sunt la momentul adevărului, în singurătatea mea, acompaniată doar de sunetul tastelor și de muzica de pe fundal, trebuie să vă spun că nu-mi doresc să fiu un milionar, ci doar să trăiesc ca unul !
In încheiere, vă las un link către un articol pe care nu-l recomand bărbaților, căci, nu-i așa?, îi plictisește psihologia asta crâncenă despre feminitate vs. feminism

http://www.artdevivre.ro/cea-mai-mare-inventie-femeia-de-peste-30-de-ani/

Reclame

28 de gânduri despre „Femeia din mine

 1. Crezi că ar avea loc , pe aici pe undeva , câteva poze : cu tine , cu locația (mă ,,satisface” posteriorul , dar …. nu al unei mașini , fie ea și A nu știu cât ) ?!?

  1. Dupa cum poti usor observa accesand linkurile de mai sus, sunt poze acolo…linkurile le-am inserat tocmai pentru ca am fost acuzata ca nu sunt o maseuza reala !!
   Prin prezentul blog nu-mi doresc sa fac programari si nici publicitate. Deci nu vad de ce ar trebui sa pun fix aici alte poze cu mine sau cu locatia…By the way, si poza de mai sus este tot a mea (greu de crezut, nu??)

   1. Nu sunt de azi, de ieri in ale internetului… deci ori am probleme cu vederea ori nu sunt. Linkurile de mai sus, cu poze, cam prin care parte a „sus-ului” ar fi?

 2. Am ajuns pe acest site total intamplator si la inceput nu mi-am dat seama cu ce te ocupi. Apoi din curiozitate am rasfoit paginile… Pot spune ca esti uimitoare. Ai un talent deosebit in a transmite sentimentele si starile prezentate de tine. Nu am fost niciodata la masaj si nu stiu daca voi merge vreodata dar tu personal mi-ai starnit interesul. Pfff.. Nu-mi vine sa cred cat de romantica esti si cat talent ai. BRAVO!!!

  O sa mai urmaresc….

 3. Am citit aproape tot ce ai scris, m-am oprit pentru ca ma incearca sentimente ciudate. Nu sunt foarte bun la litere, (ma descurc mult mai bine cu cifrele), asa ca nu stiu foarte bine sa exprim ce simt. Exista multa sensibilitate acolo, si multa tristete in acelasi timp. Sunt plecat in Curtea de Arges pentru cateva zile, dar simt nevoia sa urc in masina si sa vin la tine, si nu neaparat pentru un masaj.

  1. BRAVOO ! O sa facem clubul Pestoiacelor. Fetelor, Neptun ne va da aripi in ceea ce priveste inspiratia, dar ne va si secatui, datorita unei doze prea mari de sensibilitate. N-o sa stea decat vreo 20 si ceva de ani in domiciliul lui, adica zodia Pesti.:)

 4. ultima poza e gretoasa. ma asteptam sa arati mai bine pentru o maseuza..
  spune-mi si mie unde lucrezi, sa stiu sa te ocolesc.

Aici astept provincia :

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s