Inainte de masajul erotic


Ceva mă nemulțumea…

Lucram, în vremea aceea, la un office, într-o nenorocită de societate de stat, ca atâtea altele, ce-au rămas comuniste, chiar și la 20 de ani de la Revoluția / Lovitura de Stat (sau ce o mai fi fost). Ăia, secretoși, nu permiteau scurgerea informațiilor din societate, în schimb permanent căutau țapi ispășitori pentru lucrurile prost făcute.

Și mai mereu picam la mijloc. Aveam o relație c-un însurat din firmă, Andrei – mai mare ca mine cu vreo douăJ…de ani, aspect neimportant de altfel, câtă vreme mă atrăgea ceva la el. Era consilierul directorului general – persoană importantă, domnule ! Imi făcusem lipeala, ce-i drept, el tot insistase să-mi facă curte (dar fără piscină, că nu era loc ! ). La un moment dat, m-am gândit că s-ar putea să-mi folosească relativa lui influență. Toate bune și frumoase, până-ntr-o zi, când nu știu ce raport tâmpit îmi dă peste cap planurile de o și mai mare (prea)mărire.

Visam să ajung o stea. O finanțistă de renume mondial. Visam, căci numai la 23 de ani poți visa așa de frumos !! Să am o carieră, o familie, mulți bebici pe care să-i plimb în parcul din fața blocului…sau și mai bine, să-i las cu bona filipineză. Dacă aveam atât de lucru la cariera mea de renume mondial, cine mai avea timp și de schimbat scutece, plimbat în parc, îmbrățișat după fiecare lacrimă, jucat jocuri prostești ? Insă, cu siguranță, aș fi satisfăcut financiar fiecare cea mai mică doleanță a lor ! Că așa a crezut și mama ! Și totuși, nu a fost nici pe departe, pe după câmpii, suficient…

Și, dintr-o dată, visul s-a stins. Raportul a ieșit nasol, cineva trebuia să plătească. Andrei m-a trădat (așa fac bărbații când sunt prinși la înghesuială, mai ales cei fără c…e ! ) Zic, nu-i bai, oricum la salonul de masaj erotic câștig mai mult. Ce-mi pasă mie de o carieră în lumea voastră ipocrită, plină de comuniști idioți și îndoctrinați cu Perestroika, vopsiți în capitaliști de duzină ?

CUM L-AM CUNOSCUT ?

Navigam. Imi făcea plăcere, era o noutate internetul ăsta cu atâtea posibilități…Mai ales pe site-urile de socializare, care acum sunt atât de anoste, insipide, iar tembelismul autohton coroborat cu ignoranța și dorința nescrisă, dar prezentă, de a nu-și face de râs strămoșii din regnul animal sunt ridicate la rang de artă în ale socializării.

Se numea (și încă are trafic) sentimente.ro.

Primesc un mesaj într-o zi, mi-l amintesc vag, scria de câștiguri foarte consistente.

Ce-i ăla masaj, cu ce se mănâncă ? Habar n-aveam !! Trebuia să știu, trebuia să fi învățat în altă viață? Nicidecum !

Imi fac curaj în altă zi, plecând de la office-ul de pe Calea Victoriei. Și sun. Zic, mă, ce o fi, o fi ! Gagica de la capătul firului de mobil îmi răspunde suav, calm și limpede la toate întrebările pe care le stabilisem înainte ca fiind necesare. Și eu care m-așteptam să-mi răspundă Baba-Cloanța. Imi bătea inima ! Ce o fi asta? Stabilesc o întâlnire pentru mâine, pe la 5. Nu pot mai devreme, că doar lucrez, sunt o persoană onorabilă, mă-mbrac în deux-pieces, pantofi cu toc…

La 5 fără un sfert sunt în fața blocului de pe Știrbey Vodă…

O sun pe Cami:

– Sunt pe cale să fac o prostie, dacă cumva nu te sun înapoi în maxim două ore, suni la Poliție, sper să mă mai găsească pe Știrbey, la nr….. Just in case, you know !

Sunt pe trotuarul de vis-a-vis. Nimic nu se mișcă în blocul ăla. Să mă duc, să stau cuminte ? Trecătorii n-au treabă cu mine, nu știu ei unde vreau eu să urc . La un moment dat, iese din scară un tip cu câțiva saci de plastic în mâini. Ii bagă într-o dubiță pe care era branduit clean nu-știu-ce. Trag concluzia că venise spălatoria și azi să ia prosoapele.

Dintr-o dată, îmi fac curaj ! Gata ! Mă duc.  Și dacă mă mănâncă cineva la masa de seară,  și dacă sunt sechestrată pe viață , asta e ! Destinul, bată-l vina !

Urc la etajul 5. Liftul cam îngust și infect, scările în cerc, ca în mai toate blocurile vechi, din perioada interbelică. Imi dau seama că tre’ să sun la ușa aia neagră. Și totuși, nu-mi venea. Aproape instant, ușa se deschide singură, căci mă anunțasem oricum la interfon…

– Pentru  interviu?

– Da, pentru interviu !

Tipa – bună rău de tot, o zână, Dumnezeule, nu poate fi adevărat ! Și ce frumos și calm vorbește ! Am uitat imediat de cifrele alea tâmpite de la birou și de faptul că în mai puțin de o săptămână plecam în vacanță în Spania…

Fetele ce erau dispuse pe canapea zboară repede spre camera dedicată lor. Fusesem alarmă falsă, nu eram client, eram o nou-venită care avea să le ia clienții…

Interviul a decurs excelent. Atmosfera aia ambientală, ruptă parcă din altă lume, de pe vremea gheișelor celebre înaintea celui de-al doilea război mondial, mă incita pur și simplu. Era ceva inedit, dar atât de plăcut că nu m-aș mai fi lăsat dusă de acolo. Nici cu arma la tâmplă !

Urma să plec la Salou cu familia. I-am comunicat Zânei-recepționeră că vreau să revin după aceea. Aveam deja planurile de vacanță bine puse la punct.

Draguța de ea, îmi spune că voi urma niște cursuri intensive de masaj, plătite de firmă și că va trebui să trec testul cu brio, altfel nu aș fi putut fi angajată la salonul lor. Sigur ca așa va fi !

Reclame

9 gânduri despre „Inainte de masajul erotic

 1. I had been especially happy to uncover this web-site.I wanted to thanks for your personal time for this excellent read through!! I certainly taking pleasure in every single small bit of it and i perhaps you have bookmarked to take a look at new things you blog submit.

 2. Buna, locuiesc in Confort City si sunt intr-o cumpana, ca sa zic asa. Proaspat iesit dintr-o relatie lunga de 9 ani, frumoasa, cu buna, cu rele. Mai mult cu bune…
  TI-am citit postarile, am ramas placut impresionat. Foarte frumos. Pacat insa ca am ramas cu un gust amar.
  E asa frumos sa iubesti si sa te simti iubit. Imi este tare dor de ea…..
  Multumesc pentru ca ai trezit in mine aceste ganduri….sau nu stiu daca sa iti multumesc. Nu de lacrimi duceam lipsa acum… Tare greu imi este.

  1. Lasă lacrimile și durerea să iasă la suprafață. Doar așa se vindecă locul. Dacă ceea ce ai citit a rezonat într-un asemenea mod cu ceea ce ai în interior, categoric ți-a făcut bine, deși Egoul tău ar susține contrariul. Asta, însă, vei realiza după ce se mai vindecă rana din suflet. Să-ți fie bine și să fii iubit !

 3. Buna dimi’, multumesc pentru raspuns, pentru sfaturi. La fel iti doresc si tie.
  Si o zi frumoasa, chiar daca afara, in cartier, este o vreme trista…iti doresc o zi buna, frumoasa, asa ca tine…
  Te pup, Sebi

  1. Am locuit și eu o vreme acolo…Frumos câmpul înverzit….Căldura vine din suflet nu din afara lui. Mă poți urmări și pe Facebook, sub același nume. Memoriile Unei Maseuze. Numai bine !

Aici astept provincia :

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s